Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
sygic na 8.15 gc 5066
Autor Wiadomość
refild
Waypoint


Dołączył: 24 Gru 2010
Posty: 26
Skąd: PL
Wysłany: 2011-01-23, 12:54   

po wgraniu Twojego pliku setings aplikacja nie uruchamia sie wyskakuje blad : the software performed illegal instruction ( main ) . We are sorry for inconvenince ( Ram 25088kb )

edit :

wgralem starsza wersje 8.14 i sie uruchamia wykrywa gps ladnie sygnal lapie ale nie wczytuje mi mapy ciagle blad : ze nie znaleziono map
 
 
hipeck 
GPS instruktor


Pomógł: 7 razy
Wiek: 73
Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 564
Wysłany: 2011-01-23, 14:54   

Próbuj w panelu sterowania zmniejszyć pamięć. System>memory i zmniejsz suwakiem. U mnie pomogło przy takim komunikacie. Jeśli masz wgrane mapy i pliki mms, musisz je potraktować keygenem do Sygica. pozdr
 
 
refild
Waypoint


Dołączył: 24 Gru 2010
Posty: 26
Skąd: PL
Wysłany: 2011-01-23, 15:22   

nic nie dalo bo jak zmiejsze do 128kb to i tak nie dziala a jak mniej to system error ze za malo i tyle prosilbym raczej o instrukcje jak wgrac mapke do sygica ? bo skoro dziala mi i sygnal wykrywa i gps jest zalaczony tylko blad ze nie mozna znalezc mapy
 
 
jurek80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Maj 2009
Posty: 133
Wysłany: 2011-01-23, 15:28   

Nie pamiętam jak było w Sygicu 8.15 ale w nowszych wersjach w katalogu res\skin tworzone sa pliki o rozszerzeniu q skasuj te pliki i uruchom ponownie sygica,a najlepiej ściągnij Sygi Flet 8.30, na GC pracuje bez problemu.
_________________

Goclever 5066FMBT,Yakumo EazyLiteGo3600
 
 
refild
Waypoint


Dołączył: 24 Gru 2010
Posty: 26
Skąd: PL
Wysłany: 2011-01-23, 15:43   

problem tkwil w nazwie folderu jak w maps mialem POL i POL.mlm to jak zmienilem na pol to znalazlo mape lecz nie moge teraz aktywowac wyskakuje ze zly kod a uzywam keygena do wer 7
 
 
jurek80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Maj 2009
Posty: 133
Wysłany: 2011-01-23, 15:52   

Może napisz jakiego dostawcy masz mapy od tego zależy wpis w pliku mlm.

[ Dodano: 2011-01-23, 16:07 ]
Prosze Sygic Flet 8.30 z możliwością zmiany map z mojego GC5066 FMBT skopiować na karte dorzucić mapy zależnie od dostawcy, albo do katalogu Teleatlas lub Navteq aktywować i można jechać, na 100% działa

http://www.przeklej.pl/pl...ar-00269h9kdbq4
_________________

Goclever 5066FMBT,Yakumo EazyLiteGo3600
 
 
refild
Waypoint


Dołączył: 24 Gru 2010
Posty: 26
Skąd: PL
Wysłany: 2011-01-23, 16:19   

ale chodzi o to ze sygic mi juz dziala tylko mam problem z aktywacja mapy nie wiem bo id zawiera literki badz cyferki a na ekranie O a 0 wygrala tak samo i problem jest gdy wygeneruje kod to nie wiem czy czasem nie wpisalem dwa razy zer albo liter ciezko rozszyfrowac to samo w wygenerowanym kodzie tez sa O i 0 dlatego moze ciagle mi wyswietla ze zly kod
mapka to TELEATLAS 2010.9
w piliku mlm mam tak :

[PRODUCT:SMM10 Europe]
name=SMM10 Europe
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=yes
speedcam=SCDB:WORLD:2012.03
maps=TA:WORLD:2012.03
 
 
jurek80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Maj 2009
Posty: 133
Wysłany: 2011-01-23, 16:30   

mój plik mlm wygląda tak


Cytat:
[PRODUCT:SMM10 Europe]
name=SMM10 Europe
tmc=yes
tts=yes
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=yes
exPostals=yes
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.03,SCDB:ISL:2012.08,SCDB:IMN:2012.08
maps=TA:EXTEUR:2012.03,NT:ISL:2010.07,NT:IMN:2010.07


spróbuj tego, ewentualnie

Cytat:
[PRODUCT:SMM10 Europe]
name=SMM10 Europe
tts=yes
sdk=yes
truckAttr=yes
premiumPOI=yes
exPostals=yes
speedcam=SCDB:WORLD:2020.03
maps=TA:WORLD:2020.03
_________________

Goclever 5066FMBT,Yakumo EazyLiteGo3600
 
 
refild
Waypoint


Dołączył: 24 Gru 2010
Posty: 26
Skąd: PL
Wysłany: 2011-01-23, 16:43   

dziala :) poszla aktywacja na tym Sygic flet 8.30 i mam pytanie czym sie rozni ten od tego np Sygic Mobile 8.14 ?
 
 
jurek80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Maj 2009
Posty: 133
Wysłany: 2011-01-23, 16:50   

Tak szczerze to prawie niczym morze zmieniono coś w pliku Drive.exe ale tak naprawdę to nie wiem.
_________________

Goclever 5066FMBT,Yakumo EazyLiteGo3600
 
 
andsam
Waypoint


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 89
Wysłany: 2011-01-23, 16:58   

Ja zauważyłem tylko, że we fleet jest w menu ikona Fotoradary. A sygic fleet truck to co to bo opcji na ciężarówki to chyba nie widziałem?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10