Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2020-01-20, 20:05
Asus A632
Autor Wiadomość
gewur
azymut


Dołączył: 10 Gru 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-12-10, 18:45   Nawigacja do Asusa A632

Witam
Potrzebuje kontabilny soft nawigacji (Igo8) do Asusa A632.
Rozdzielczość 320 X 240
System Windows Mobile 5.0

Z góry dziękuje za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-10-31, 07:44, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dzikus83 
Waypoint


Dołączył: 24 Cze 2009
Posty: 23
Skąd: SkąD
Wysłany: 2010-09-17, 23:56   Asus A632

Witam,

kupiłem właśnie takie urządzenie A632n i próbuje zainstalować AM w wersji
6.6 póki co wersja demo bo chce zobaczyć jak na tym urządzeniu będzie
spisywać się ta wersja. Pobieram tą wersje testową
ze strony instaluje na karcie 512MB, program instaluje się w urządzeniu i
próbuje go uruchomić. Program startuje ale nie "jest na wierzchu" tylko jak
pod paskiem start "górnym" i "dolnym" kalendarz i kontakty. Paski te
przesłaniają podstawowe
przyciski w uruchomionym programie AUTOMAPA.

Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2020-01-20, 20:04, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-09-18, 00:00   

A podczas instalacji nie zaznaczasz czasami systemu Windows CE 5/6, na asusie masz chyba WinMobile i powinieneś zaznaczyć instalacje na Windows Mobile.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
dzikus83 
Waypoint


Dołączył: 24 Cze 2009
Posty: 23
Skąd: SkąD
Wysłany: 2010-09-18, 18:58   

Muszę Was zmartwić ale "nie trafiony". Oczywiście że zaznaczam Windows Mobile Ostatnia pozycja na liście....
także to nie to....
 
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-09-18, 19:05   

dzikus83, to chyba ja Cię zmartwię, ostatnia pozycja to właśnie nie Twój system tylko Win CE 5/6, natomiast Twój system to druga pozycja, zaznaczona na zrzucie poniżej. :-P


_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
dzikus83 
Waypoint


Dołączył: 24 Cze 2009
Posty: 23
Skąd: SkąD
Wysłany: 2010-09-18, 20:15   

Tak już mi się popie....ło wybieram tą drugą od góry pozycje windows mobile i nie wiem w dalszym ciągu co jest nie tak. Próbowałem na różnych kartach różne firmy, różne rozmiary. Instalowałem różne wersje AM i zawsze jest to samo.
A może jeszcze jedno bo jakiś czas temu urządzenie było w serwisie...ale znowu ...a już nie wiem...
 
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-09-18, 20:21   

Myślę że przez nieprawidłową instalację pozostały na urządzeniu jakieś śmieci, wyczyść rejestr z klucza Aqurat, AutoMapa i ze wszystkiego co ma z nią związek z nią, pousuwaj wszystko co dotyczy AutoMapy z urządzenia, jakieś pliki tymczasowe, logi, txt, foldery z plikami AM, tak żeby nie było śladu po starej instalacji.

Zainstaluj AM ponownie, tym razem nie popełniając błędu i powinno być OK.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
wdzieczny83 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 13 Mar 2010
Posty: 23
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2011-01-18, 15:02   

A mam jeszcze urządzenie asus a632 i tam jest stara am jak to rozgryźć wiem że tam dużo kombinacji nie było ale pytanie jaką am najlepiej też z fotoradarami
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-18, 15:08   

AM w tym Asusie jest na karcie? Jeśli tak to żaden problem wywalić starocia(usunąć cały folder AutoMapa EU) i zainstalować najnowszą w której jest również wbudowana baza fotoradarów, radarów, suszarek, nieoznakowanych patroli itd.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
wdzieczny83 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 13 Mar 2010
Posty: 23
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2011-01-18, 15:15   

A tam trzeba ją jakoś witaminka potraktować nie to chyba jak pamiętam nie było skomplikowane
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-18, 15:20   

Kiedyś używało się witaminek(podmiana plików). Obecnie po instalacji używa się patchera. Namiar na programik jest w podpisie użytkownika paweł_1980. Po zainstalowaniu AM uruchamia się na komputerze patchera, wskazuje się lokalizację AutoMapy(miejsce jej zainstalowania) i się słodzi.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
wdzieczny83 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 13 Mar 2010
Posty: 23
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2011-01-18, 15:35   

no to już mam wszystko oki rozumie a jeszcze jak ktoś podpowie jakie igo na te moje nieszczęsne mio c720 win ce 5.0 bo jest tego tyle że nie wiem co wybrać

[ Dodano: 2011-01-18, 15:54 ]
Jeszcze jedno pytanie czy na tego asusa da się wgrać IGO czy tylko AM
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-18, 16:29   

wdzieczny83 napisał/a:
jakie igo na te moje nieszczęsne mio c720

Musi być na rozdzielczość 480x272
wdzieczny83 napisał/a:
czy na tego asusa da się wgrać IGO

Jaki system ma ten Asus?
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
wdzieczny83 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 13 Mar 2010
Posty: 23
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2011-01-18, 17:39   

Windows Mobile ale jak mam gotowca IGO to nie rusza błąd jakiś jest
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-18, 17:40   

Podaj treść błędu.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 12