My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Start z pulpitem Windowsa CE
Autor Wiadomość
godzuki 
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 05 Cze 2008
Posty: 142
Wysłany: 2010-02-23, 11:57   

A założenie katalogu "EXPLORER.EXE" na karcie nie działa ? (włączenie zawartości karty lub windowsa - jak w przypadku NAVI)
_________________
THE POWER OF NAVIA
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 255 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9390
Wysłany: 2010-02-23, 12:03   

Nie działa.
Stare, dobre Akiry i Navie maja plik autorun.inf w którym podaje się ścieżkę dostępu do programu uruchamianego przy starcie urządzenia.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
sforza
azymut


Dołączył: 04 Sty 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-14, 15:46   

Mam problem. Trzeba zmodyfikować ścieżkę w pliku AUTORUN.INF.
A tu mam mały problem. Pojawia się informacja:" Nie można skopiować AUTORUN.INF: Brak wolnego miejsca na dysku. Usuń jeden lub więcej plików, aby zwolnić miejsce na dysku, i spróbuj ponownie".
Co jest nie tak?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17914
Wysłany: 2011-01-14, 17:40   

Czym kopiujesz?
Ustawienia AS prawidłowe? http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 p.4
_________________

 
 
sforza
azymut


Dołączył: 04 Sty 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-14, 19:46   

Ustawienia AS prawidłowe. Plik AUTORUN kopiuję na pulpit, i odtwieram w notatniku i edytuję wpis na Windows\Explorer.exe. Następnie chcę skopiować plik do akiry i mam komunikat jak w poprzednim poście.
Kiedyś tak jak pisałem odblokowałem Akirę 512.
Dawno Akirą się nie bawiłem mam tomka.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17914
Wysłany: 2011-01-14, 19:49   

Konwersja w AS odznaczona?
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-14, 19:59   

Jacek tez dawno się nie bawił :-) .
Zemin nazwę tego pliku co jest na nawigacji na jakąś inna i skopiuj swój. Nie da się zastępować plików po prostu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
sforza
azymut


Dołączył: 04 Sty 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-15, 08:20   

Konwersja zaznaczona, zmianą nazw też próbowałem wcześniej. Ciągle ten sam komunikat.
Jakaś uparta czy co? :-?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,43 sekundy. Zapytań do SQL: 10