Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-18, 15:11
GoClever GC-4335
Autor Wiadomość
LuKaSeKbP
azymut


Dołączył: 03 Sty 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-01-03, 07:46   GoClever GC-4335

Witam. Posiadam nawigacje jak w temacie. Przerobiona na AM+iGo8.
Nie grzebiac w sofcie po kolejnym włączeniu wywala mi komunikat:
"Jul 31 2009 v1.a1.b501.c0.d0"
Czym jest to spowodowane/ jak mozna sie za to zabrac? Jakies pomysły...?
Wygoglałem.. ale nic konkretnego
http://www.my-navia.pl/pr...17c957b63a6abd5

Prosze o pomoc
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9636
Wysłany: 2011-01-03, 07:55   

Troche więcej szczegółów:
Jak przerobiona na AM?
To samo z kartą w slocie i bez?
Próbowałeś z explorer.exe przemianowanym na mobilenavigator?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
LuKaSeKbP
azymut


Dołączył: 03 Sty 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-01-03, 08:23   

tak samo z karta oraz bez. restartowalem urzadzenie nic. przerobione z nakladka nie pamietam jaka i jak dawno bylo. dogogluje o co ci chodzi "Próbowałeś z explorer.exe przemianowanym na mobilenavigator?" bo nie wiem o co kaman zabardzo. moze jakas wskazowka.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2011-01-03, 10:36   

Utwórz na SD folder Mobilebavigator, wrzuć do niego explorer.exe z Apteczki (dział Download) ze zmienioną nazwą na Mobilenavigator.exe.
Ale nie sądzę, żeby to pomogło - musi wystartować najpierw urządzenie.

Obawiam się, że trzeba wgrać Firmware (ale z tym poczekaj na opinię dasiora
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-03, 14:06   

FW na końcu,
Masz połączanie z kompem??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
LuKaSeKbP
azymut


Dołączył: 03 Sty 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-01-03, 21:36   

Po pierwsze miło sie zaskoczyłem profesjonalnym podejsciem do tematu przez uzytkownikow forum. eot..
Wiec nie mam połączenia z PC. Sprawdzane na 2 kablach oraz 2 komputerach. Sprzet zawiesza sie na czarnym ekranie z tym oto samym komunikatem: "Jul 31 2009 v1.a1.b501.c0.d0". Jakaś diagnoza?
 
 
LukaszekP
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 169
Wysłany: 2011-01-03, 21:48   

Mi to wgląda na "klasyczny" błąd zatrzymania się systemu podczas ładowania ;-) Przyczyn może być wiele, ale jak się nie łączy z kompem to jedynie FW albo zaprogramowanie flash programatorem.
_________________
Mapki pass nawigacja
Odblokowanie WindowsCE

Tabelka Modeli GoClever
 
 
LuKaSeKbP
azymut


Dołączył: 03 Sty 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-01-03, 23:58   

znalazlem http://forum.goclever.net...&st=0&sk=t&sd=a wiec lekarstwem bedzie serwis czy probowac wgrac FM?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-04, 07:58   

FM nie wgrasz ale FW możesz spróbować wgrać. Chyba ze masz GW to serwis.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10