Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-06-20, 20:10
TELESYSTEM - autostart programu nawigacyjnego
Autor Wiadomość
lukaszSP
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 48
Wysłany: 2010-08-04, 21:20   TELESYSTEM

witam. posiadam nawigację Telesystem i po odpaleniu z przycisku nawigacji odpala mi sie okno(pulpit) windowsa. jak mam zrobic zeby odrazu odpalała sie AM??
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-04, 22:38   

Edytuj rejestr, zmień położenie starup (FAQ) tak skopiuj tam autommapa eu.exe.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pisarz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-11-18, 09:59   TELESYSTEM - autostart programu nawigacyjnego

Witam. Mam nawigacje Telesystem, coś sie stało, ze po załadowaniu systemu po kliknieciu na przycisk 'nawigacja', nic sie nie dzieje. Nie chce przejsc dalej. Dlatego chcialbym sie dowiedziec, czy istnieje mozliwosc, aby po starcie systemu dany program nawigacyjny załadował sie automatycznie? Dzieki temu z powrotem bedzie mozna uzywac nawigacji.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-11-18, 14:23 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poprawiłem tytuł. Sam "Autostart mapy" był mało precyzyjny
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-11-18, 14:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-11-18, 10:19   

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1547829.html :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
pisarz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-11-19, 08:38   

gustawox1 napisał/a:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1547829.html :roll:
czytałem juz to, wgrywałem NOWY soft ze strony producenta, format przeszedł i to samo. Pulpit sie pokazuje, 4 ikony sa, 3 z nich działają ale jak klikam w 'nawigacja' to nic sie nie włącza. Dlatego pytam o autostart, jak to zrobic?
 
 
tikotka
Maestro GPS


Pomógł: 148 razy
Dołączył: 05 Paź 2007
Posty: 2408
Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-11-19, 09:28   

A katalog Mobilenavigator i plik exe o tej samej nazwie na karcie nadal masz?
 
 
 
pisarz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-11-19, 09:39   

tikotka napisał/a:
A katalog Mobilenavigator i plik exe o tej samej nazwie na karcie nadal masz?
o prosze, tego nie mam akurat na karcie. Gdzies mam na dysku zachowana ta zawartosc, wrzuce na karte i dam znac czy cos ruszylo.

edit: działa, dzieki za pomoc!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12