Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-17, 17:55
Navigo 9 PC
Autor Wiadomość
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2010-11-04, 12:24   Navigo 9 PC

Navigo 9 dla PC z mapą 10.5 (15.09.2010):
http://www.megaupload.com/?d=5R8DYNLH
http://www.megaupload.com/?d=LLRMGK37
http://www.megaupload.com/?d=IIYYF57D
http://www.megaupload.com/?d=Z48UWW1P

Wersja przeznaczona dla komputerów PC pojawiła się jakiś czas temu w aktualizacji 10.2 i nagle zniknęła. Program domyślnie działa z mapami bez potrzeby aktywacji.
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-11-04, 16:16   

Plik chwilowo nie dostępny. :-(
_________________

 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-11-04, 18:43   

Ja ściagnąłem, ale po odpaleniu nie znajduje adresów a po kliknięciu żeby wyszukał z mapy następuje błąd i zamyka program. Może jest to związane z brakiem GPSu w komputerze.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2010-11-04, 22:29   

elektro69, taki komunikat występuje jak MegaUpload jest mocno obciążony,sprawdziłem i pliki są dostępne.
Bismar, musi działac bez GPSa, testowałem na Win 7 64 bit i na XP prof, zoobacz to:









 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-11-04, 22:35   

elektro69 napisał/a:
Plik chwilowo nie dostępny

Jest na chomiku
walek75 napisał/a:
testowałem na Win 7 64 bit

Ja mam win 7 x86.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2010-11-04, 22:49   

Bismar, sprawdź czy w Ustawienia/Opcje programu/O Programie/Zestawy danych masz:

Bo Twoje problemy wyglądają mi na uszkodzoną mapę.
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-11-04, 22:57   

Mam zarejestrowane ja na Twoich screenach.
U mnie jest tak:
http://w531.wrzuta.pl/film/4fuZXJA2OH3/navigo_pc
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2010-11-04, 23:34   

Bismar, sprawdź, czy błąd występuje jak uruchamiasz jako administrator.
Powinno wyglądać mniej więcej tak: http://www.youtube.com/watch?v=aF7jle01CqI
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-11-05, 10:24   

Przy kliknięciu z mapy od razu wyskakuje okno że program ..... przestał dzialać. Może jeszcze raz ściagnę i sprawdzę.

[ Dodano: 2010-11-05, 11:04 ]
Sciągnąłem ponownie i jest to samo , obojętnie czy jako administrator czy nie.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
detox1998
młodszy inspektor GPS


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Lis 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-11-05, 16:08   

Witam,
U mnie działa znakomicie na dwóch komputerach z XP. Polecam, warto sciągnąć!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11