Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-10-13, 13:24
Nowa wersja "Route 66" - "Route66 v9.1.8234
Autor Wiadomość
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 109
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-10-07, 14:12   

anrex napisał/a:
Stąd prośba, o link lub o mapę (może być tylko polski) dla tej wersji programu
ROUTE66 v9.1.8234 (24207) -- zainstalowany na Lark50.2 z WIN5.

Bismar napisał pod jaki system.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-10-07, 14:22   

Faktycznie :oops: jakoś umknęło mi to przed wzrokiem. To powinien działać ten z chomika bo ma bodajże rozdzielczość 320x240, 480x272 i chyba 800x480

[ Dodano: 2010-10-07, 14:23 ]
anrex napisał/a:
Wyłuskałem z innego programu plik mobile9_27.lang (menu po polsku). Niestety programik go nie widzi.

Niestety nie każdy program miał możliwość używania polskiego.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
anrex
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 68
Wysłany: 2010-10-07, 16:41   

Fakt umknelo mi to CE. Dokładnie to: Lark50.2 z WinCE 5.0 Core. Rozdzielczość 480x272. Jest też podane w stopce mojego postu.
Zciągnął bym z chomika jeżeli bylbym absolutnie pewien że zaskoczy. To jett jednak waga. Mapa Polski to AŻ PONAD 170 MB. Ta mapa przy tej pojemności zawiera chyba każdą dziurę w jezdni. Co do menu w języku polskim, wychodzi na to, że angielski przypisany na sztywno bez możliwości zamiaany. Cholera, niedobrze.
Mapy szukalem w necie też, ale nie ma. Chyba zostal chomik. A może jest jakaś sztuczka.
Panwie "Chomikowcy", jeżeli ktoś posiada mapę do tej wersi (opis w 1-poście) to proszę o namiar. pościągam.
Jak to posklejam i uruhomię to się pochwale, a może ktoś chciałby potestować.
Padaly pytania o ustawienia fixa. Oto na czym chodzi u mnie na Larku.
Port: 7, transmisja(baurate): 4800. Na tych ustawieniach łapie sygnal do 10-15 sekund.

[ Dodano: 2010-11-21, 22:17 ]
===========================================
Znalazłem mapę do tej wersji w necie. Działa porawnie. Z polskimi głosami. Ale nie udało mi się przetestować. Mam pecha. Nawigacja padła, jest w serwisie do wymiany. W/g obietnic serwisu ma być u mnie za tydzien. Jak dostanę nawigację to opiszę jaka mapa dziala. Oczywiście po przetestowaniu.
_________________
Lark 43.1 z WinCE 5 Core, Lark 50.2 WinCE 5.0 Core, Mapy: MM_7.6.2-PL; // AM_6.14-PL; // Primo1.1+GJv2.16
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10