Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-07-29, 07:38
AutoMapa - błąd rozdzielczości ekranu (CXxCY)
Autor Wiadomość
byzdra

Dołączył: 04 Sie 2010
Posty: 0
  Wysłany: 2010-08-04, 18:25   Problem z AM w GC-5066BTFM HD

Witam

Może ktoś wie o co tu biega:

Przy próbie uruchomienia AM 6.6.0 PL z karty SD na GC-5066BTFM HD pojawia się komunikat:

Nie powiodła się próba uruchomienia modułu: Dane
Rozdzielczość ekranu (CXxCY): 800x480

Czy to jest związane z rozdzielczością HD tej nawigacji?

Co z tym fantem począć?
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-08-04, 18:33   

Gotowiec czy instalacyjna AM :?:

[ Dodano: 2010-08-04, 18:37 ]
Ten sam problem :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=17078
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
byzdra

Dołączył: 04 Sie 2010
Posty: 0
Wysłany: 2010-08-04, 18:47   Problem z AM w GC-5066BTFM HD

Gotowiec wgrany na kartę
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-08-04, 18:51   

Spróbuj usunąć cały folder Profiles z folderu głównego AM. Jak to nie pomoże szukaj wersji instalacyjnej .
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
byzdra

Dołączył: 04 Sie 2010
Posty: 0
Wysłany: 2010-08-04, 19:03   Problem z AM w GC-5066BTFM HD

Nie mam tam foldera Profiles.

Jaką wersję instalacyjną AM muszę wgrać - wersję HD?
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-08-04, 19:21   

Pobierz tu:
pawel_1980 napisał/a:
AutoMapa 6.6.0 beta EU. Wersja skrakowana,instalacyjna
Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/automapa-6-6-0-eu-beta2-cracked-cramit-dlc-001bmo1r66jo

AutoMapa 6.6.0 beta EU 2GB. Wersja skrakowana,instalacyjna
Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/automapa-6-6-0-eu-2gb-beta2-cracked-cramit-dlc-001bmo1nj96u

AutoMapa 6.6.0 beta PL. Wersja skrakowana,instalacyjna
Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/automapa-6-6-0-pl-beta2-cracked-cramit-dlc-001bmo20f7tb

AutoMapa 6.6.0 beta PL CZ SK DE. Wersja skrakowana,instalacyjna
Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/automapa-6-6-0-pl-cz-sk-de-beta2-cracked-dlc-001bmo1f196u

Pobrać plik dlc. Otworzyć za pomocą programu Jdownloader
Serwer cramit.in
Hasło pawel1980

Pewniak :lol:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
byzdra

Dołączył: 04 Sie 2010
Posty: 0
Wysłany: 2010-08-04, 19:34   Problem z AM w GC-5066BTFM HD

Dzięki :-D
 
 
sfafek
Waypoint


Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2010-09-02, 20:17   AUTOMAPA EU 6.6.0

Wreszcie:) Zainstalowalem mape:) Chce odpalic, ale wyskakuje komunikat, ze NIE ZNALEZIONO W SYSTEMIE SKORTEK DLA ROZDZIELCZOSCI (CXxCY) 480x272. Prosze o pomoc
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18753
Wysłany: 2010-09-02, 21:10   

Ściągnąłeś instalkę, czy gotowca? Jeśli gotowiec - skasuj, sformatuj kartę, wyczyść rejestr i ści agnij wersję instalacyjną niecrackowaną. Zainstaluj, spatchuj

A najpierw poczytaj: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 p.10 oraz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=17078
_________________

 
 
sfafek
Waypoint


Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2010-09-04, 19:40   

Pobralem wersje instalacyjna z torrentow i nici:(
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18753
Wysłany: 2010-09-04, 19:56   

A wskazane wątki czytałeś?
_________________

 
 
sfafek
Waypoint


Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2010-09-04, 20:36   

Mam prosbe. Czy moze ktos udostepnic namiar na pewna wersje instalacyjna AM 6.6.0? Wyczytalem, ze taka wersja sama sobie dobiera rozdzielczosc
 
 
rbl 
Waypoint



Wiek: 39
Dołączył: 28 Maj 2010
Posty: 49
Skąd: dolnyśląsk
Wysłany: 2010-09-04, 21:18   

Zerknij na swoje PW
_________________
Samsung i900, Lark 35,7, Samsung Monte, GoClever 5066, Samsung i8000, SE ArcS, HTC One X
 
 
 
sfafek
Waypoint


Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2010-09-04, 22:20   

Dzieki za pw. Faktycznie wszystko jest. Pozdrawiam
 
 
izych 
Waypoint


Dołączył: 22 Wrz 2008
Posty: 32
Wysłany: 2010-10-03, 21:11   AM 6.6.0 na Omnia II i Navroad Q1 ,problem...

Witam,
zciągnąłem z netu nową wersję mapy , wrzuciłem na PC , działa.
Natomiast na Samsungu Omnia II i nawigacji NavRaod Q1 mam taki komunikat:

Nie powiodła się próba
uruchomienia modułu:Dane
rozdzielczość ekranu ( CXxCY )
480:272

o co tutaj chodzi z tą mapą ?
_________________
NavRoad Q 1 + MMSDTop na GOODRAM SDHC 2GB
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10