Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2011-03-10, 19:39
GoClever 4330A - Windows CE/inny panel
Autor Wiadomość
KAZ!K 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 28
Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-02-02, 17:08   

Moja automapa traci ustawienia po każdym wyłączeniu :/ co może byc przyczyną?
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-02-02, 17:09   

A jak ją wyłączasz?? może masz zablokowaną SD i jest tylko do odczytu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KAZ!K 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 28
Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-02-02, 17:38   

Istotnie, karta się zablokowała ;)
 
 
 
gl3npark
azymut


Dołączył: 18 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-18, 11:22   Pomocy - jak odblokować 4330a

Witam poraz 1 :)


Mam problem. :(Mam GC 4330a I chciałem odblokować tą navi... A szukałem i nigdzie nie znalazłem niczego ciekawego... :( Chciałem odblokować całe urządzenie. Mógłby ktoś napisać krok po kroku jak to zrobić lub podać jakiś link z łatwą opcją do zrobienia tego manewru? :D Bo jestem zielony w tym temacie ;( Proszę o pomoc. :(
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-08-27, 08:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9590
Wysłany: 2010-08-18, 11:25   

A SZUKAJ Ci nie działa?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-18, 11:28   

gl3npark napisał/a:
A szukałem i nigdzie nie znalazłem niczego ciekawego
Nie umie korzystać z szukajki. Ja bym mu dał trochę czasu. Powiedzmy 6h.

[ Dodano: 2010-08-18, 11:32 ]
Dobra zlituje się:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1334
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1067
http://www.google.pl/sear...pl+odblokowanie
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
gl3npark
azymut


Dołączył: 18 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-18, 11:32   

Pisałem że SZUKAŁEM!!! :( Wy nie umiecie czytać :/ ale nic nie znalazłem więc proszę o pomoc. ;(


EDIT1@ Dzięki zaraz sprawdzę i dam odp.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18746
Wysłany: 2010-08-27, 08:51   

Jak poradziłem sobie z odziedziczonym zreanimowanym http://www.my-navia.pl/vi...p=218060#218060 GC4330a:

1. Odtwarzacze
Oryginalny odtwarzacz (filmy, muzyka) jest w folderze DataStorage\VVP (uwaga: nie W jak wódka, ale V jak Polish Vodka). Muzę włącza plik VAP.exe, filmy VVP.exe. Wywaliłem zawartość folderu a do środka wkopiowałem zawartość odtwarzaczy Tcpmp oraz Nitrogen, oczywiście zmieniając nazwy plików player.exe oraz nitrogen.exe
UWAGA: Pliki startowe MUSZĄ się nazywać DataStorage\VVP\VVP.exe oraz DataStorage\VVP\VAP.exe

2. Zdjęcia
Przeglądarka zdjęć jest w DataStorage\PicShow. Podmianka na dowolny program jak wyżej

3. Odblokowanie - banalne
Folderowi DataStorage\Game\GamePanel zmieniłem nazwę na GamePanel1, a do Game skopiowałem CeCmd ze zmienionymi nazwami (folder na Gamepanel, plik exe na GamePanel.exe). Mając menedźera plików jesteśmy panami świata (no, przynajmniej tej jego części, która ma napis GoClever na obudowie)
Jak ktoś woli eksploratora Windows - można użyć pliku explorer2.exe z http://www.my-navia.pl/vi...p=179610#179610 Tam też widok Windowsa w GC.
Poświęciłem również Ebooki - pod tym przyciskiem jest skrypt uruchamiający MapęMap (z karty SD)

4. Słownik
Skorzystałem z metody http://www.my-navia.pl/vi...p=179610#179610 + włączanie klawiatury według http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=21838 , ale użyłem pliku explorer.exe z apteczki.


WERSJA 2
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=21838
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11