Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2020-01-20, 20:13
ASUS P320 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-04, 22:12   

beckham723 napisał/a:
Program application database..

Odpowiedz na pytanie, ktore wyslalem Ci na priv, bo inaczej nic z tym nie zrobimy..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
manio2000
Waypoint


Dołączył: 10 Kwi 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-05-04, 22:13   

janusz_40 napisał/a:

Oj, z iGO to sie dopiero pomeczysz zanim to skonfigurujesz i dopasujesz do swoich potrzeb ;) Za to satysfakcja gwarantowana.. ;)

ja uważam zupełnie coś innego-to właśnie IgO jest prostsze w obsłudze i ma bardzo intuicyjny interfejs, nie mówiąc już o szybkości działania, AM jest daleko w tyle
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-04, 22:16   

janusz sciągnołem od Ciebie, gdzie pisałeś o tej zmianie nazyw i gdzie wkleić mapy. mam asusa p320 cos jeszcze ?
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-04, 22:18   

manio2000 napisał/a:
AM jest daleko w tyle

popieram w calosci.. Ale jak widac instalacja iGO i konfiguracja dla wiekszosci to problem nie do pokonania- AM lzainstalowac duzo latwiej..

[ Dodano: 2010-05-04, 22:20 ]
beckham723 napisał/a:
janusz sciągnołem od Ciebie, gdzie pisałeś o tej zmianie nazyw i gdzie wkleić mapy. mam asusa p320 cos jeszcze ?

Wciaz oczekuje odpowiedzi na pyatnia jakie zadalem na priv - nie tylko model urzadzenia.. Nie zapytalem chyba o rozdzielczosc ekranu (asus to telefon i dlatego koniecznie podaj rozdzielczosc, bo z tym bedzie troche jazdy - napisz to wszsytko na priv i w przypadku mojej wersji na pewno pomoge ci ja ustawic
 
 
remix711
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Lip 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-17, 14:47   AM do Asusa P320

Witam.
Jestem trochę laikiem w temacie, proszę o wyrozumiałość.
Otóż posiadam ww model telefonu z zainstalowanym WM6.1. Próbowałem instalować nowsze wydania AM, ale z powodu niewielkiej rozdzielczości ekranu (240x320) udało mi się uruchomić jedynie AM 5.3.0676 mapa z 0812.
Pytanko.
Czy można jakoś uruchomić nowsze wydanie AM na moim fonie?
I pytanie drugie, w jaki sposób mogę uaktualnić obecnie używaną AM? Próbowałem znaleźć sposób, ale nie daję rady.
Dziękuję i pozdrawiam.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-07-17, 14:58   

remix711, jaki miałeś wcześniej komunikat przy nowszych wersjach? gotowiec, czy instalka?

remix711 napisał/a:
I pytanie drugie, w jaki sposób mogę uaktualnić obecnie używaną AM? Próbowałem znaleźć sposób, ale nie daję rady.
Skasuj starą, wgraj nową.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
remix711
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Lip 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-17, 15:11   

Witam, dzięki za odpowiedź.
Próbowałem i tych i tych. Instalowałem i gotowce. Zawsze proces instalacji przebiegał prawidłowo , problem zaczynał podczas próby uruchomienia. Wywalało komunikat o braku skina 240x320. I program się wyłączał.
Znalazłem kiedyś na jakiejś stronce skórkę do AM o takiej rozdzielczości, dorzuciłem do folderu ale nic nie dało.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-07-17, 15:24   

remix711, próbowałeś obrócić ekran i dopiero uruchomić?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
remix711
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Lip 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-17, 15:38   

nie, myslisz że pomoże?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-07-17, 15:45   

remix711, tak. Wszystkie nawigacje 3.5'' mają 320x240 i działają poprawnie.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
remix711
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Lip 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-17, 16:12   

:oops: hmmm, zassałem demo 6.5 ze strony producenta..... i poszło.
Dzięki.

[ Dodano: 2010-07-17, 17:04 ]
jednak nie tak słodko....... ściągnąłem "słuszną" wersję 6.5.0, zainstalowałem na karcie i po przełożeniu do telefonu i uruchomieniu drze się, że przy pierwszym uruchomieniu mapa wymaga rejestracji.
Co zrobić, coś nie tak z wersja?

[ Dodano: 2010-07-17, 18:31 ]
kurcze, prosze o pomoc....

Jak wcześniej, cały czas krzyczy o rejestracje mapy. Ściągnąłem patchera 1488 ale nie mam pojęcia jak się nim obsłużyć.
Prosiłbym kogoś bardziej zaawansowanego o objaśnienie co i jak po kolei robić.
 
 
new24 
Navi Expert



Pomógł: 8 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Mar 2009
Posty: 403
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-07-17, 21:35   

remix711 napisał/a:
Jak wcześniej, cały czas krzyczy o rejestracje mapy. Ściągnąłem patchera 1488 ale nie mam pojęcia jak się nim obsłużyć.

Ściągnij Patchera w wersji 1.5.0.1: http://www.multiupload.com/9DEJWUPK14
Uruchom go, Rozpakuj AM do jakiegoś folderu, następnie kliknij Patch It! wybierając folder, do którego rozpakowałeś. Jak skończy pozamykaj okienka i instaluj z pliku setup.exe (przy instalacji odznacz rejestruj).
 
 
remix711
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Lip 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-18, 10:38   

tak zrobiłem, pomogło :-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 11