Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-18, 15:10
GC 4330a zdjęcia od środka
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-07, 15:12   GC 4330a zdjęcia od środka

Witam
Potrzebuje zdjęcia GC 4330 od środka, mam problem z baterią i wg mnie nie jest podłączona jak powinna. Owe zdjęcia pomogą mi to zweryfikować. Mogą być tez zdjęcia samej baterii.
Pozdrawiam
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
LukaszekP
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 169
Wysłany: 2010-04-02, 00:33   

A co uważasz za źle podłączona baterię ?? 4330 mają gniazdko do baterii a kabelek baterii ma wtyczkę, kabelek składa się z czerwonego i czarnego kabelka.
_________________
Mapki pass nawigacja
Odblokowanie WindowsCE

Tabelka Modeli GoClever
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-04-02, 09:42   

Ogonie bateria strasznie słabo trzymała bo z 5min i zajrzałem zobaczyć. Wtyczka ma 3 przewody, bateria tez ale jeden jest przecięty. Sądziłem ze przecięty przewód stanowił problem ale wygląda na to ze bateria się skończyła. Gdzie tanio taką dostanę??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
LukaszekP
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 169
Wysłany: 2010-04-04, 22:49   

TO takie coś
http://allegro.pl/item979...0_live_930.html
lub serwis Goclever bateria 1100mAh 3,7V z montażem 80zł
_________________
Mapki pass nawigacja
Odblokowanie WindowsCE

Tabelka Modeli GoClever
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-04-04, 22:52   

Montaż to pikuś :-)
A baterii od np. Nokii nie przypasuje??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
tikotka
Maestro GPS


Pomógł: 148 razy
Dołączył: 05 Paź 2007
Posty: 2408
Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-04-05, 10:13   

Wyjmujesz stary akumulator, ściągasz z niego plastikową koszulkę i odlutowujesz całą płytkę z elektroniką od ogniwa. Później pozostaje tylko znaleźć zbliżone rozmiarami ogniwo - najlepszej jakości są te, używane do modelarstwa (bardzo trwałe). Wymieniałem już ogniwa w ten sposób w nawigacjach i nie zauważyłem żadnych problemów (na szczęście nikt z producentów PNA nie wydziwia tak jak przy laptopach).
 
 
 
szkolowany
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Sie 2008
Posty: 9
Wysłany: 2010-05-19, 23:00   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5058

na mojej chinczycy napisali 1850mAh
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,57 sekundy. Zapytań do SQL: 11