Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-18, 15:10
Pulpit pytanie o prace urzadzenia
Autor Wiadomość
Huee
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 7
Wysłany: 2010-05-13, 15:33   Pulpit pytanie o prace urzadzenia

Witam wgralem sobie nowy pulpit do mojego Goclevera [model 4330A] i moje pytanie jest takie czy taki pulpit spowolni jakos bardzo widocznie prace map?
 
 
Tomasz_Chmiel 
guru



Pomógł: 75 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1010
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-05-13, 17:04   

Zależy ile ten pulpit waży ;-) , ale jak jest dobrze zrobiony i pod Twoją nawigację to nie powinien mieć wpływu na działanie map.
_________________
Pozdrawiam.
A Ciebie Gość w pierwszej kolejności!

Pulpity na różne nawigacje w tym Menu AnnA i sporo softu
http://chomikuj.pl/Tomasz_Chmiel
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-16, 23:36   

Huee napisał/a:
czy taki pulpit spowolni jakos bardzo widocznie prace map?
Nie tyle spowolni, co zabierze troszke pamieci urzadzenia.. Przy dobrze zrobionym niewymagajacym pulpicie (takim ktory nie uruchamia dodatkowych programow w tle) jest to zaledwie kilka kb, wiec nie ma praktycznie znaczenia..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11