My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 21:30
GOCLEVER 3550A Jak załączyć Windowsa?
Autor Wiadomość
pawko8 
azymut


Dołączył: 09 Maj 2008
Posty: 4
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2008-05-09, 07:15   GOCLEVER 3550A Jak załączyć Windowsa?

Witam,nie wiem jak załączyć windowsa w tej nawigacji,podobno jakąś kombinacją klawiszy pogłaśnisnia i menu,zadziałałem tak ale windows się nie załączył,proszę o podpowiedź,pozdrawiam.
 
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-05-09, 09:02   

spróbuj z CERemote - plik jest gdzieś na forum
 
 
pawko8 
azymut


Dołączył: 09 Maj 2008
Posty: 4
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2008-05-09, 13:34   

Windows w mojej nawigacji jest odblokowany(to informacja od sprzedawcy), jest tylko kwestia jego załączenia.
 
 
 
kuleszag 
Navi Expert



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2007
Posty: 267
Wysłany: 2008-05-09, 14:36   

pawko8 napisał/a:
Windows w mojej nawigacji jest odblokowany ... jest tylko kwestia jego załączenia.


???????????? :shock:
_________________
Po prostu... Navia
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-09, 14:43   

Chyba chodzi mu o to zeby wejsc na pulpit ?
 
 
kuleszag 
Navi Expert



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2007
Posty: 267
Wysłany: 2008-05-09, 14:48   

Moja szklana kula ostatnio rypnęła o podłogę, ale chłopaki chyba mają jakąś na chodzie ;-)
_________________
Po prostu... Navia
 
 
marian9012 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 12
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2008-05-09, 19:19   

załącz navigacje przełacznikiem on/off natychmiast wciśnij lewy górny przycisk i pokretło głosu daj do góry i czekaj aż wskoczy windows-pulpit: trwa to kilkanascie sekund.Chyba o to Ci chodzi
 
 
pawko8 
azymut


Dołączył: 09 Maj 2008
Posty: 4
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2008-05-16, 13:27   

Tak , dzięki o to mi chodziło tylko okazało się że nawigacja ta jest nie odblokowana a do Windowsa tą kombinacją klawiszy nie można wejść,po podpięciu do kompa , komputer widzi nawigację tylko jako dysk wymienny a ja nie mogę z tym nic zrobić
 
 
 
pgolonek
azymut


Dołączył: 03 Maj 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-05-17, 21:48   

1. SR (soft reset) wciśnięty na około 3 sek. (diody zapaliły się na pomarańczowo)
2. od razu przycisk POWER (ten u góry) + Volume UP (około 7-10 sek.)
3. startuje winda = odblokowany
 
 
pawko8 
azymut


Dołączył: 09 Maj 2008
Posty: 4
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2008-05-18, 11:22   

Trzymając reset przez ok. 3 s diody nie zapalają się na pomarańczowo i równoczesne stosowanie kombinacji klawiszy idzie na marne:( nadal jestem bez Windy.
 
 
 
imol 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Sie 2007
Posty: 14
Skąd: wawa
Wysłany: 2008-05-18, 13:12   

Może pobaw sie tym WolfNCU http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1048 Jak już odpalisz tego WolfNCU to wgraj na karte lark_unlock011 i go odpal.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10