Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-15, 11:08
peying 9901
Autor Wiadomość
skapi3
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 7
Wysłany: 2010-05-03, 12:49   

renron napisał/a:

Skopiuj do folderu MobileNavigator uzdrowiony plik wceAm.exe ten sam co znajduje sie w AutoMapa EU i zmień mu nazwę na mobilenavigator.exe



czyli najpierw format karty zrobi w formacie FAT 32 i pozniej instalacja witaminki i zamiana pliku w folderze MobileNavigator wraz ze zmiana nazwy pliku.

[ Komentarz dodany przez: Cybant: 2010-05-03, 13:55 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poprawiłem twoje posty by były bardziej czytelne. Proszę zastosuj radę podaną wyżej.
Ostatnio zmieniony przez Sahem 2010-05-03, 12:52, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-05-03, 12:57   

Format karty to podstawa. ;-)

Najlepiej zainstaluj z dodatkiem autostartu dla Peiying-a, będziesz miał taką możliwość zaznaczenia tego podczas instalacji, jak zakończysz instalację na SD będą wtedy dwa katalogi, AutoMapa EU i MobileNavigator, jeżeli AutoMape uzdrowiłeś przed instalacją to po instalacji skopiuj z AutoMapa EU plik wceAm.exe do MobileNavigator, plik tam znajdujący się usuń, a temu skopiowanemu zmień nazwę na mobilenavigator.exe, AutoMapę będziesz uruchamiać z fabrycznego przycisku Nawigacja.

Jak będziesz uzdrawiać po instalacji to patcher powinien wykryć ten plik w MobileNavigator i go uzdrowić, gdyby go nie uzdrowił to możesz skopiować ten plik tak jak napisałem wyżej.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
skapi3
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 7
Wysłany: 2010-05-03, 13:03   

zrobilem jak koledzy pisaliscie i lipa a moze jak bym ja zainstalowal jako wersja wince 4 a 5 moze to pomoze ???
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-05-03, 13:04   

Coś mieszasz z tą instalacją, jaki system masz na nawigacji, a jaki zaznaczasz przy instalacji ?
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
CR7
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-03, 13:15   

Juz na poczatku napisalem ze ten blad wystepuje przy złej wersji pliku AutoMapy dla WinCe jezeli masz urzadzenie z WinCe 4,2 to zainstaluj z taka wersja systemu a jezeli WinCE 5 to taki system wybierz
 
 
skapi3
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 7
Wysłany: 2010-05-03, 13:50   

panowie to jest urzadzenie wielofunkcyjne peiyinga niby ma wince5 ale na tej wersji sie nie odpala a na 4 sioe strasznie tnie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11