Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-18, 15:08
Problem z 4330A BT
Autor Wiadomość
MarcoRS
azymut


Dołączył: 29 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2010-03-21, 17:31   Problem z 4330A BT

Witam
Moj problem zaczol sie kiedy navigacja pojechała na serwis wróciła po tygodniu oczywiście opakowanie było niekompletne czekałem az doślą reszte części .Cały ten czas jezdzilem na navi w komórce no ale kiedy mialem juz komplet zamontowalem go w aucie mapa załapała sygnał na chwile ,ruszyłem sygnału juz nie załapała do konca podrózy.Wziolem navi do domu poustaiwlem wszystko okej czyli tak jak po staremu navigator 7 nie dziala automapapa 5.3 nie działa co ciekawe kiedy navi wrócila z serwisu w miejscu wejscia na zewnetrzna antene gps została pusta dziura doradzcie cos ...Nie mam pomysłu co zrobic pewnie wysle ja znów na serwis :]
_________________
Goclever 4330A BT
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8312
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-21, 17:55   

Ja bym osobiście im wysłał z powrotem.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10