Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2008-07-30, 01:38
Akira nie widzi karty sd
Autor Wiadomość
pmmatrix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-04-09, 19:52   Akira nie widzi karty sd

Witam. mam problem a mianowicie Akirka przestala widzieć karty SD. o co chodzi ???
 
 
woszczyn 
Navi Expert
Guepard +i900 Omnia


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 269
Skąd: Lodz
Wysłany: 2008-04-09, 20:07   

prosze zobacz czy karte widzi komputer w czytniku do kart sd jesli nie szukaj uszkodzenia na karcie jesli tak no to masz problem
 
 
pmmatrix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-04-09, 20:27   

Komp widzi kartę
 
 
woszczyn 
Navi Expert
Guepard +i900 Omnia


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 269
Skąd: Lodz
Wysłany: 2008-04-09, 20:29   

a sprawdzales inne karty ?

moze sproboj ja potraktowac formatem i wtedy zobacz czy akirka bedzie chciala ja widziec
a czy robiles reset akiry?
 
 
pmmatrix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-04-09, 20:38   

innych kart też nie widzi Reset robilem ale co dziwne po resecie niby jest zresetowana ale nazwę użytkownika zapamiętuje
 
 
woszczyn 
Navi Expert
Guepard +i900 Omnia


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 269
Skąd: Lodz
Wysłany: 2008-04-09, 20:41   

moze trzeba ja do ZERA rozladowac i jeszcze raz zresetowac ?

a cos robiles z ta akira odblokowana jest ?
 
 
pmmatrix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-04-09, 20:44   

jest odblokowana. może wgranie nowego rejestru pomoże
 
 
woszczyn 
Navi Expert
Guepard +i900 Omnia


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 269
Skąd: Lodz
Wysłany: 2008-04-09, 20:59   

raczej backupu jesli taki masz a jesli nie wejdz do download i tam sa do roznych akir kopie
 
 
pmmatrix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-04-09, 21:07   

ściągnąlem ale przez active synca nie mogę przywrócić bo wyświetla że kopia jest zrobiona przez inne urządzenie
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 45
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-04-09, 22:14   

No to ściągnij plik od swojego urządzenia ze zgodnym modelem...

Sprawdź czy karta jest sformatowana na format FAT zgodny z twoim modelem!
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11