Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
IE w Goclever 5066
Autor Wiadomość
smigolek
Waypoint


Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-11-19, 22:27   IE w Goclever 5066

Witam mam pytanko gdzie go można znaleźć- szperam i szukam i nie mogę go znaleźć?
_________________
GoClever 5066BTFM
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-19, 22:33   

Jest w standardzie jeśli zaktualizowałeś oprogramowanie. Jak nie to patrz w podpis.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
smigolek
Waypoint


Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-11-19, 22:39   

A coś takiego jak regulacja mikrofonu bo o ile się nie mylę gdzieś już o tym czytałem. Znalazłem VOLUME ale mikrofonu brak. Apropo IE nie chcę robić aktualizacji
_________________
GoClever 5066BTFM
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-19, 22:46   

Regulacji chyba nie widziałem, poszukaj w panelu sterowania. Czemu aktualizacji nie chcemy??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
smigolek
Waypoint


Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-11-19, 22:48   

A bo dopiero ma pare dni navi i jakoś tak się trochę obawiam. A nie można dograć IE
_________________
GoClever 5066BTFM
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-19, 22:51   

Mozna, wiąże się z kopiowaniem menu i IE oraz DUN po BT na ukrytą partycje. Czyli to co robi aktualizacja tylko ręcznie. Polecam jednak wgrać, wcześniej dokładnie przeczytaj poradnik.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
smigolek
Waypoint


Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-11-19, 23:18   

Chodzi mi o to że IE mogę sobie odpalić z win CE nie muszę mieć w MENU ale skąd go przekopiować. Bo połączenie przez blutooth mam i ten DUN
_________________
GoClever 5066BTFM
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-19, 23:33   

skąd masz dun?? IE weź z poprawki GC.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
smigolek
Waypoint


Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-11-20, 00:00   

tak mi się wydaje że mam.Już nie pamiętam gdzie grzebałem w windzie chyba w ustawieniach BT to był napis DUN

[ Dodano: 2009-11-21, 13:42 ]
Nie mogę znaleźć tego IEmożna jakiś link

[ Dodano: 2009-11-22, 08:11 ]
Witam to skąd mogę pobrać tego IE bo nie mogę znaleźć
_________________
GoClever 5066BTFM
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,3 sekundy. Zapytań do SQL: 9