Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Bardzo prosze o pomoc dla świerzaka
Autor Wiadomość
rexpontifex
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Wrz 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-09-22, 18:09   

Jacku dalej tkwi problem bo nie odpala te menu po wcisnieciu nawigacja.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18706
Wysłany: 2009-09-22, 20:36   

Przejrzałem inne posty o GC4335i znalazłem (chyba) przyczynę. Podałeś, że
Cytat:
Kupiłem karte SD i wrzyciłem do niej Total Comandera => któremu zmieniłem nazwe na MOBILENAVIGATOR.EXE => I OK mam dostęp do plików
Zrozumiałem, że plik mobilenavigator.exe ma być w folderze głównym karty i pod takie dane ten skrypt stworzyłem, a naprawdę ścieżka dostępu jest TAKA

Co powinienieś zrobić:
1. Plik mobilenavigator.exe z folderu SDMMC/mobilenavigator przemianować na mobilenavigator1.exe
2. Pliki mortscript.exe; mobilenavigator.exe; mobilenavigator.mscr i toolhelp.dll przenieść z folderu głównego karty do folderu SDMMC/mobilenavigator
3. W pliku nav.ini w folderze SDMMC/AdJa/menu poprawić wpis z
NewIni = \flash_storage\MapaMap30\mapamap3.exe (lub NewIni = \SDMMC\mobilenavigator1.exe)
na
NewIni = \SDMMC\mobilenavigator\mobilenavigator1.exe
Wówczas spod przycisku NAWIGACJA wystartuje nowy pulpit. Jeśli będziesz chciał zastosować inny pulpit (DavX, Ayra) - wystarczy w pliku mobilenawigator.mscr podać ścieżkę dostępu do pliku startowego.
Pulpit można też wgrać do pamięci urządzenia - wówczas możesz wyjąć kartę z nawigacją i włożyć z aparatu i zrobić pokaz slajdów lub kartę z filmami i masz mini kino.
_________________

 
 
bether
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Sie 2009
Posty: 22
Wysłany: 2009-10-02, 19:52   

rexpontifex napisał/a:
Jacku dalej tkwi problem bo nie odpala te menu po wcisnieciu nawigacja.


W moim poście pod tym linkiem masz najprostsze odblokowanie WinCE:
Kod:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13868&postdays=0&postorder=asc&start=15
 
 
konradzik 
azymut


Dołączył: 04 Kwi 2008
Posty: 4
Wysłany: 2009-10-11, 13:32   

witam. mam wgrane adja i teraz tak przez fabryczne menu przyciskam nawigacja załancza się adja i zaraz zakrywa je fabryczne menu. jesli aje odpale z pod windy chodzi normalnie. co zrobic zeby nie chowalo sie pod fabryczne menu?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-10-11, 13:38   

Musisz zabić proces main.exe, z jakiego skryptu uruchamiającego korzystasz??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,52 sekundy. Zapytań do SQL: 9