My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-07-16, 06:06
GC3550A jaka wersja systemu
Autor Wiadomość
sdm
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-10-09, 21:22   GC3550A jaka wersja systemu

Witam, mam pytanie jak moża sprawdzić jaki jest zainstalowany system na naivigacji.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-07-16, 06:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 385
Skąd: Toruń
Wysłany: 2009-10-09, 21:38   

Przeczytać na naklejce z tyłu urządzenia lub na pudełku albo poszukać w internecie.
_________________
GoClever 4330A

Moje menu:
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-10-09, 22:39   

sdm napisał/a:
jak moża sprawdzić jaki jest zainstalowany system na naivigacji


Pobierz program Resinfo i tam będziesz miał wszelkie informacje dotyczące twojej nawigacji.
Zobacz:

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=351
_________________

 
 
sdm
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-10-11, 10:42   

dzięki, ale nie wiem jak uruchomić program z pod navigacji, na kartę pamięci wzuciłem plik o nazwię ResInfo.exe i co dalej moja navigacja to Coclever 3550A.


Pozdrawiam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-10-11, 10:54   

sdm napisał/a:
Coclever 3550A.

Ciekawa nazwa :-) . Na GoCleverach jest system Win Ce 5.0. Aby opalić ten program trzeb by sobie ją odblokować lub przenieść pod lokalizacje mobilenavigator\mobileavigator.exe.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
sdm
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-10-11, 11:01   

1 czy może napisać jak odblokować daną navigacje ?
2 przeniosłem plik ResInfo do podanej przez Ciebie lokalizacji i zmieniłem nazwe, i nici z tego
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-10-11, 11:25   

Google zna kilka sposobów,oto jeden z nich:
1. SR (soft reset) wciśnięty na około 3 sek. (diody zapaliły się na pomarańczowo)
2. od razu przycisk POWER (ten u góry) + Volume UP (około 7-10 sek.)
3. startuje winda = odblokowany
sdm napisał/a:
przeniosłem plik ResInfo do podanej przez Ciebie lokalizacji i zmieniłem nazwe, i nici z tego

Powinien odpalić jak klikniesz w "nawigacja" w menu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 11