Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Destinator 7 spolszczenie problem
Autor Wiadomość
slawekbb
azymut


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-03-05, 12:35   Destinator 7 spolszczenie problem

Witam!

Jak w temacie. Destinator zainstalowany z mapami wg opisu Luccas'a (wszystko pobrane z jego strony*) ale jest maly problem ze spolszczeniem. Po przekopiowaniu na akire i próbie uruchomienia pliku .cab wyświetla się komunikat: "The file "\storage card\DestinatorApss\Destinator\Polish.cab" is not a valid Windows CE setup file (dokładnie przepisane)

Prośba jak wgrać pliki z polskim menu do destinatora 7

Pozdrawiam

Sławek

*-przyp. autora postu :mrgreen:
 
 
Radek 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Mar 2008
Posty: 16
Skąd: Koszalin
Wysłany: 2008-03-07, 21:15   

witam,

mam biedronkową akirę, poszedłem na skróty tak jak radzi luccas:

"Można też pojść na skróty, lecz nie ma 100% szansy na powodzenie drugiego sposobu.


Ściągamy paczkę z adnotacją rozpakowana
Przegrywamy cały folder na kartę sd
Dogrywamy mapy
Uruchamiamy program

W/w paczka zawiera pełną instalację + język polski i angielski. "

http://rapidshare.com/fil...d_588.11_Sd.rar

śmiga aż miło, u mnie stu procentowe powodzenie

Pozdrawiam
 
 
slawekbb
azymut


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-03-10, 10:07   

Radek - moge prosić o podesłanie tego na maila? Nie mogę sciągnąć tego z rapidshare.
Mój Mail: slawek.sly@wp.pl
 
 
chrobot 
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 151
Wysłany: 2008-03-10, 21:05   

slawekbb napisał/a:
Radek - moge prosić o podesłanie tego na maila? Nie mogę sciągnąć tego z rapidshare.
Mój Mail: slawek.sly@wp.pl

mi w nocy udało sie :)
 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-11, 12:36   

Sciagajcie stąd: http://www.filefactory.com/file/9f5987/


Rozpakować na SD i uzywać. Sprawdziłem 100% powodzenia.
\
Generalnie słaba mapa i system prowadzenia.
 
 
chrobot 
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 151
Wysłany: 2008-03-13, 20:26   

j.w. smiga , na D7 cała europa (ok.1.8Gb) +AM412(ok125Mb) potrzebna jest karta 2GB
mapy dodatkowe wrzucamy bezpośrednio do katalogu Destinator .
Destinator\Polska
Destinator\Benelux
to jest poprawne
itp...

tak jak poniżej D7 nie widzi map:
Destinator\Polska\Polska
Destinator\Inne\Benelux
to jest źle .
 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-14, 08:17   

chrobot napisał/a:
j.w. smiga , na D7 cała europa (ok.1.8Gb) +AM412(ok125Mb) potrzebna jest karta 2GB
.


A czy mapy europy są w jednym kawałku czy trzeba się przełączać na poszczególne kraje czy można planowac trasy np. W-wa - Madryt?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9