To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
My Navia
Windows CE - forum użytkowników nawigacji GPS

Spam - Nabijanie postów

JayJay01 - 2017-04-21, 08:59

Dzięki za info

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-04-21, 11:59 ]

--------------------------------------------------------------------------
Wydzieliłem z obracanie ekranu w wersjach 7" i 5 "
Posty nie związane z tematem wątku

JayJay01 - 2017-04-21, 09:00

Jako przedmiot zainteresowania

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-04-21, 12:00 ]

--------------------------------------------------------------------------
Wydzieliłem z " Gotowanie ROM-u"
Posty nie związane z tematem wątku

Yarongna - 2017-05-11, 05:25

I know what you guys think and tell others is very helpful.
Kleofas - 2017-07-18, 10:47

oo przydałoby mi się takie rozwiązanie. Mam nadzieję, ze Play niedługo również to wprowadzi, bo nie widzę u nich takiej oferty.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-09-22, 10:19 ]

--------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "Ciekawostki z ofert operatorów GSM"

Atanazy67 - 2017-09-04, 12:24

Też własnie szukam tego linku.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-09-04, 12:31 ]

-------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "Skrypty Windows7.0 dla Lark 43.1 - pasek zadań"

Atanazy67 - 2017-09-04, 12:26

I jak? Która wersja lepsza?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-09-04, 12:30 ]

-------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "GOOCLEVER Navio 530 i programy nawigacyjne."

Atanazy67 - 2017-09-04, 20:52

też tego troche szukałem aż tu nagle https://www.google.pl/?gws_rd=ssl i mam :D
Atanazy67 - 2017-09-08, 07:43

Właśnie szukam odpowiedzi na to pytanie. Sam nie wiem jak go ominąć.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-09-08, 08:23 ]

-------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z wątku "Pomagajmy sobie w wakacyjnych wyjazdach."

Jeabjirapa - 2017-09-12, 12:38

Read what I understand a lot. It's a readable content that gets a lot of good knowledge.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-09-12, 13:40 ]

--------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z " Problem z baterią ?"

Jeabjirapa - 2017-09-12, 12:39

This knowledge is very new knowledge. I read it like really impressed. 

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-09-12, 13:39 ]

--------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "Obraz flash-a do Lark 35.2/GoClever 3520"

Atanazy67 - 2017-09-22, 09:43

To prawda, ciekawa sprawa musze przyznać.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-09-22, 10:19 ]

--------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "Ciekawostki z ofert operatorów GSM"

whet - 2017-09-26, 21:52

ooo niezłe
whet - 2017-09-26, 21:57

freestyle01 napisał/a:
mnieteczek napisał/a:
freestyle01 napisał/a:
Czy ktoś już testował na jakimś urządzeniu z Windows CE wersje 6.24 AM?
Wykonałem wszystkie kroki od początku do końca (tj. patchowanie + instalacja na karcie SD), posługując się oryginalnym instalatorem AutoMapa 6.24 (mapa Europe 1708 FINAL) i niestety automapa zawiesza się podczas ładowania (zaraz po przywitaniu przez K. Hołowczyca).
Urządzenie Mio Spirit 487 (już wiekowe). Ktoś wie w czym może tkwić problem? Dodam, że w przypadku gotowców i wersji cra**ed objaw jest dokładnie taki sam. Poprzednie wersje działały dobrze (kilka wersji z poprzednich lat, bodajże 6.19 i niższe).



Podłącz mio do kompa i wykasuj z katalogu głównego urządzenia (nie karty) pliki związane z automapą,powinny być dwa (rozszerzenie info i bak),potem odpal automape ,musi ruszyć.


Dzięki wielki za pomoc! Po kilku próbach udało się naprawić problem :)

1. Usunąłem te 2 pliki z pamięci urządzenia.
2. Po restarcie mio objaw był taki sam (po przywianiu AM zawisła na klepsydrze)
3. Podłączyłem mio jeszcze raz do PC po czym usunąłem 1 plik dot. automapy
4. Po restarcie AM uruchomiła się poprawnie! (niestety tylko raz się udało)
5. Wykonałem kolejny restart, AM zatrzymała się na białym ekranie po przywitaniu (tym razem nie ma już klepsydry, ale nie da się nic kliknąć).
6. Usunąłem plik AM z urządzenia ponownie i teraz wstaje za każdym razem. Dziwne, ale póki co działa. Dzięki!


Usunąłem te dwa pliki, ale u mnie nie działa. Powinienem jeszcze któreś wywalić?

____________________
http://dobryton.pl/

Patsakornut - 2018-01-27, 08:44

Chcę również wiedzieć, czy istnieje sposób, aby to naprawić. Chcę bardzo dużo wiedzieć
Patsakornut - 2018-01-27, 08:47

Bardzo chcę zobaczyć twoją mapę. Czy mogę to zobaczyć?


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group