To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
My Navia
Windows CE - forum użytkowników nawigacji GPS

Mireo / viaGPS - DON'T PANIC 4.2 - MULTILANGUAGE

jacekp1313 - 2012-12-11, 14:21

Wywal
Kod:
saved_x=0
saved_y=0
bo to są współrzędne punktu, który ma pokazać po włączeniu - czyli Biegun Północny

P.S. Używaj tagów CODE do cytowania programów - poprawiłem

Tadeusz74 - 2012-12-11, 14:26

Dzięki za poprawienie :)

Wywaliłem to co kazałeś i nadal jest to samo.

jacekp1313 - 2012-12-11, 14:35

Może uszkodzony plik mapy - Ściągnij inny, może być stary (testowo). Podaj nazwę pliku mapy i rozmiar
Zistaw też w ini tylko
Kod:
[Main]
Language=Polish.lp
Voice=Polish@F.rec

[GPS]
Found=VSP1:,57600,8N1,none
dla pewności, że to nie wpisy

Tadeusz74 - 2012-12-11, 14:44

Co do map to są ok bo działa na nich miomap.
jacekp1313 - 2012-12-11, 14:51

Ja miałem taki objaw na emulatorze - za nic nie chciało ruszyć.
Ale na M500 poszło, a to prawie to samo, co Twoje M300

Może wyjdź na balkon i złap sygnał GPS

Tadeusz74 - 2012-12-11, 15:04

Coś się dzieje, na emulatorze widzę ze poszło po osunięciu tego co było w lini GPS.

[ Dodano: 2012-12-11, 15:26 ]
Dzięki za pomoc, przyczyną chyba jednak był ten wpis.

Kod:
saved_x=0
saved_y=0


Tylko że po złapaniu sygnału nadal tworzy się ten wpis tylko już nie z zerami.

jacekp1313 - 2012-12-11, 20:12

Ale tym razem będzie to miejsce na mapie - więc nie będzie problemu


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group