To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
My Navia
Windows CE - forum użytkowników nawigacji GPS

na to PYTANIE jest już odpowiedź na forum - AutoMapa - błąd rozdzielczości ekranu (CXxCY)

arron - 2009-04-24, 17:49
Temat postu: problem z uruchomieniem Automapy EU
Mam problem z uruchomieniem, przekopiowałem całaAutoMape 5.3 final Polski i Europyna MaxCom na karte SD 4giga i przy uruchamianiu pojawia się okienko o treści - nie znaleziono w systemie skórek dla rozdzielczości (CXrazyCY): 320 razy 340?
Jestem zielony, kopiowało się baardzo długo na kartę, kilka godzin
Proszę o pomoc

Sance - 2009-04-24, 17:50

Skasuj foldery data i settings
renron - 2009-04-24, 17:52
Temat postu: Re: problem z uruchomieniem Automapy EU
arron napisał/a:
Mam problem z uruchomieniem, przekopiowałem całaAutoMape 5.3 final Polski i Europyna MaxCom na karte SD 4giga i przy uruchamianiu pojawia się okienko o treści - nie znaleziono w systemie skórek dla rozdzielczości (CXrazyCY): 320 razy 340?
Jestem zielony, kopiowało się baardzo długo na kartę, kilka godzin
Proszę o pomoc


To jest właśnie urok gotowców, trzeba było użyć wersji instalacyjnej, pewnie nie trwało by to dłużej, a nawet może szybciej i nie było by problemów.
Radzę ściągnąć instalkę AM i zainstalować.

arron - 2009-04-24, 18:51

gdzie szukać tej instalki? jak to wygląda? mam plik autorun ale po kliknięciu nie działa. Skasowałem plili data i settings i nic - mam MaxCom odblokowany wersją z forum poprzez naciśnięcie przycisków POWER i pokręteł, działa u mnie bez problemu mapa Polski- Automapa5.5 na innej karcie. To, co chcę wgrać działa bez problemu na kompie
renron - 2009-04-24, 18:53

arron napisał/a:
gdzie szukać tej instalki? jak to wygląda? mam plik autorun ale po kliknięciu nie działa


Do wyboru:

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=9172

BladeX - 2009-04-24, 18:55

Tutaj masz http://www.my-navia.pl/vi...=automapa+5.3.0
Ściągnij "Polska (instalacyjna, słodzona) " lub "Europa (instalacyjna, słodzona) "

renron - 2009-04-24, 19:01

No tak, mowa była o 5.3.0, a ja dałem namiary na 5.5.1, ale Dzakus trzyma rękę na pulsie. :lol:

[ Dodano: 2009-04-24, 19:03 ]
arron napisał/a:
gdzie szukać tej instalki? jak to wygląda?

Instalka to jeden plik, AutoMapa.exe, zapewne do ściągnięcia AutoMapy EU będzie kilka do kilunastu archiwów RAR w zależności jak będą spakowane, klikasz na jednym z nich i rozpakuje Ci się właśnie plik instalacyjny, uruchom go dwuklikiem i zainstaluj wg instrukcji:

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8518

arron - 2009-04-25, 15:31

dzięki)
angelus_84 - 2009-06-25, 11:05
Temat postu: Nie moge zainstalować żadnej mapy
WItam!

nie znalazlem nigdzie odpowiedzi na mój problem więc zakładam nowy wątek.

mój problem z Mio polega na tym, że po odblokowaniu nie moge zainstalować Auto Mapy. Pobrałem już wszystkie możliwe wersje i za kazdym razem pojawia się komunikiat "Nie powidła się próba uruchomienia modułu: Dane Rozdzielczość ekranu (CXxCY): 320x240"
nie bardzo się orientuje co moge zrobić żeby mapa działała na tym modelu, na innym gps działa bezproblemowo.

Bismar - 2009-06-25, 11:10

Jakbys poszukał to byś znalazł , wykasuj katalogi program files i bodajże data files. A najlepiej jak stosuje sie wersje instalacyjną a nie gotowca.
k33l - 2009-06-25, 11:14

angelus_84 napisał/a:
Pobrałem już wszystkie możliwe wersje i za kazdym razem pojawia się komunikiat "Nie powidła się próba uruchomienia modułu: Dane Rozdzielczość ekranu (CXxCY): 320x240"

Pobrałeś już chyba wszystki możliwe gotowce bo przy wersji instalacyjnej nie miałbyś takich jaj.
Nie wiem jak szukałeś ale ja znalazłem odpowiedź w 1 min na forum.
http://www.my-navia.pl/vi...zo%B6%E6+ekranu

mag17 - 2009-06-29, 10:12
Temat postu: Problem z AM 5.3
Witam,

Posiadam nawigację Navia Nv47. Odblokowana metodą Glasera. Pobrałem AM 5.3 z mapa Polski wersja bezinstalacyjna, słodzona przygotowana przez TxT. Skopiowiałem na kartę pamięci do folderu AutoMapa EU. Zmieniłem nazwę pliku wceAm na AutoMapa EU. Włożylem kartę do Navii klikam na AutoMapa i wyskakuje mi:

Kod:
Błąd ładowania modułu Dane Rozdzialczość ekranu CXxCY (tu nie pamietam dokladnych wartosci)


Jak to naprawić?

Pozrawiam

jacekp1313 - 2009-06-29, 10:19

Skasuj folder SettingFiles

P.S,. Gdybyś użył opcji SZUKAJ, odpowiedź miałbyś dużo wcześniej - a użycie wersji instalacyjnej nie spowodowałoby takiego komunikatu.

mag17 - 2009-06-29, 10:30

Niestety nie pomogło.

Pozdrawiam

Sahem - 2009-06-29, 14:32

mag17 napisał/a:
Niestety nie pomogło.

A czy po usunięciu Folderu Settings Files z AutoMapy zrestartowałeś nawigacje?



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group